REZULTATE OLIMPIADE SI CONCURSURI

SCOLARE

 
•    CONCURSUL NAȚIONAL ”O ACTIVITATE DE SUCCES ÎN SĂPTĂMÂNA ȘCOALA ALTFEL”  - Premiul I la faza județeană, categoria Cultural;

Premiul I la faza naținală, categoria Cultural.


•    calificarea la etapa județeana la disciplina Biologie a elevilor Pațilea Andreea și Paulenco Sabina din clasa a VII-a Școala Gimnazială Stejaru


•    calificarea la etapa județeană la disciplina Fizică a elevului Pașcu David Adrian din clasa a VI-a Școala Gimnazială “Nicolae Iorga” Pîngărați


•    participări la Concursul national ` Invitatie la responsabilitate`, unde eleva Patilea Andreea a obtinut premiul al II-lea la faza nationala;

•    Lectura ca abilitate de viata`- etapa judeteana: au participat 4 elevi, 2 dintre ei cu rezultate foarte bune ( Coscaru Flavius, cl.  a VI-a, 52 p), si Munteanu Rebeca, cl.  A VIII-a, 53 p, dintr-un total de 60 p;


•    Olimpiada de limba si literatura romana: au participat la etapa locala 6 elevi, 5 dintre ei cu rezultate bune si foarte bune, 3 calificati la etapa judeteana cu punctaje peste 100( Coscaru Flavius, Munteanu Rebeca si Jitaru Iustina);

•    Participarea la Expozitia Internațională- Concurs „ÎNVINGĂTOR PRIN ARTĂ”, Ediția a VI-a, cu 5 elevi și a obținut urmatoarele premii:

        - PREMIUL I – Arhire Ionela Florinela Monica-  clasa a aVI-a, Structura Stejaru
        - PREMIUL I – Chiriloaie Anna Maria- clasa a VI-a, Pîngărați
        -PREMIUL I – Papandron Eliza Iasmina – clasa a VI-a, Structura Stejaru
        - PREMIUL I – Munteanu Ștefania Ana Rebeca – clasa a VIII-a, Strucur Stejaru
        - PREMIUL I – Țuțuianu Francesca, clasa a VIII-a, Pîngarați
       - PREMIUL I – PROF. Hasna Nicoleta Lămâița, pentru coordonarea elevilor și lucrările prezentate la concurs și a primit un CD cu ISBN.


•    calificarea la etapa județeană a concursului ”Și eu pot fi bun la mate” a elevilor Paşcu Paul, Ţăranu Rareş (clasa a V-a), Paţilea Andreea (clasa a VII-a), DeRosa Luigina (clasa a VIII-a)


•    obţinerea de către elevii Paţilea Andreea, DeRosa Luigina, Munteanu Rebeca a 3 menţiuni la concursul interudeţean „Acolada” (Bogdăneşti  - Suceava)


•    participare la Concursul „RALUCA RIPAN” cu eleva Patilea Andreea de la clasa a VII-a Stejaru, care a obtinut un rezultat onorabil (55puncte)


•    participarea la etapa municipală a Olimpiadei de Biologie a 2 elevi, din care eleva Paţilea Andreea a obţinut locul III:


•    participarea cu 3 elevi la Concursul Naţional „George Emil Palade” unde elevul Răspopa Robert a obţinut o menţiune


•    participare cu două echipaje la Concursul Judeţean „Micii biologi”, ambele echipaje obţinând locul II


•    participare la concursul „CU VIATA MEA APAR VIATA” la Bicaz etapa zona de județ unde a luat o mențiune împreuna cu elevii: Onofrei Antonia, Iauta Paul, Coscaru Flavius și Ioniche Ricardo.


•    participare la concursul de tetratlon la Piatra Neamt: locul 1 la etapa pe zona Piatra Neamt si calificare la etapa județeană desfășurată la Roman obținând locul 1. Din echipa au mai facut parte si doamna profesoara Ghenta Lavinia si elevii: Macovei Mihaela, Grasu Raluca, Haures Mihaela, Enea Georgiana, Diaconu Narcis, Udroi iustin, Mihai Damian, Nemteanu Adrian.


•    participare la concursul „PRIETENII POMPIERILOR” la Bicaz etapa zona de judet unde a luat locul I si s-a calificat la etapa judeteana unde a luat locul al III-lea. Din echipaj au facut parte elevii: Hanslich Betiana, Haures Mihaela, Grasu Malina, Apetri Andreea, Patilea Andreea, Pascu Iuliana, Aanei Sabina, Grasu Raluca, Enea Georgiana.


•    participare cu copiii din ciclul primar la concurs de sah etapa judeteana unde a luat un onorabil loc IV împreună cu copiii: Cuciureanu Andreea,  Axinte Ana, Bajenaru Robert si Cojoc Sergiu.


•    participare cu copiii claselor a IV-a la concursul de atletism din cadrul onss-ului, etapa pe județ desfășurat la Piatra Neamt unde am optinut la fete: locul II la viteza pe 30 metri eleva Axinte Ana, Locurile I,II,III la saritura in lungime cu elan cu elevele Arhire Cristiana (I), Axinte Ana (II), Cojocaru Cristiana(III), locul II la rezistenta Axinte Ana.


•    participare la festivalul,,Copiii, florile vietii-premiul-II – gradinita Pingarati si gr. Pingaracior


•    participare la concursul de creatie plastica,,Parfumul primaverii”organizat de Gr. pp nr.4 Rosiorii de Vede – gr Oantu si gr Poiana.


•    participare la concursul national Identitatea scolii-identitatea noastra – concurs desfasurat intre scolile denumite “Nicolae Iorga” din tara.


•    participare  la concursul ”Micii creștini” -  locul al II-lea.

 

MISIUNE

Eficiență, performanță, calitate!

 Școala Gimnazială ,,Nicolae Iorgaʺ, comuna Pângărați este o școală în slujba comunității, având capacitatea de a funcționa ca o structură eficientă și echitabilă pentru toate categoriile de copii, asigurând progresul tuturor elevilor, astfel încât ,,mâine să fii mai bun decât aziʺ!

Ne dorim ca fiecare elev al Școlii Gimnaziale ,,Nicolae Iorgaʺ, comuna Pângărați să-și formeze și să-și îmbunătățească în permanență ,,competențele cheieʺ necesare atât pentru continuarea studiilor în etapele următoare, cât și pentru viață.

Școala noastră este deschisă pentru toți cei care au nevoie de educație, devenind performerii fiecărei zile!

ne.

VIZIUNE

Ne propunem să devenim una dintre școlile de prestigiu din județul Neamț, apreciată de către elevi, părinți și comunitatea locală pentru eficiența activității instructiv-educative, asigurarea condițiilor materiale necesare unui învățământ de calitate, asigurarea egalității șanselor tuturor elevilor, pentru rezultate deosebite în activitatea de performanță și pentru armonizarea intereselor școlii cu a noastră comunitate locală și europeană.

VALORI

PROFESIONALISM evidențiat prin calitatea serviciilor oferite, transparența activităților, perfecționarea prin instruire și formare continuă;

EFICIENȚĂ concretizată prin utilizarea optimă a resurselor în vederea atingerii obiectivelor;

SPIRIT DE ECHIPĂ proiectat în existența unor relații interpersonale armonioase bazate pe prietenie, colegialitate, respect, colaborare în simbioza profesionalismului;

RESPONSABILITATE manifestată prin asumarea fiecărei acțiuni, atitudini, decizii astfel încât tot demersul instructiv-educativ să vină în sprijinul beneficiarului direct al educației;

DISCIPLINA devoalată de corectitudinea actorilor educației, punctualitate, aserțiune, ținută morală lăudabilă.

 

Go to top